mandag 24. september 2012

Gode busser

Hvorfor ikke begynne der hvor folk ferdes? Nu er det ikke spesielt originalt å finne noe negativt å sette fingeren på under en bussreise, men enkelte ting kan ikke sies for ofte. Jeg tilbringer rundt regnet en time om dagen som underbemidlet passasjer befordret av AtB, så jeg er ikke akkurat tapt bak en vogn (no pun intended) hva angår denne saken.

                                 Før kunne man gå. Det var tider.

En lett innføring i skikk og bruk på offentlige transportmidler - inspirert av de siste dagers hendelser. Man vil selvsagt fordype seg ytterligere i emnet ved en senere anledning.

1) Tilfeldig møte med løst bekjentskap på kollektive transportmidler kan føre til pinlige samtaler. Istedet for å sitte en halv time og kjempe med fraser om vær, vind og begeistring over egenproduserte avkom, anbefaler vi at man later som om man ikke ser vedkommende, og setter seg et helt annet sted. Deretter fester man fokus på fluen i vinduskarmen. Dette til glede for Dem selv, det løse bekjentskapet, samt eventuelle medpassasjerer som hadde blitt tvunget til å overhøre samtalen.

2) Sjåføren skal komme seg fra A til B på tilmålt tid. For dette er han allerede underbetalt. Vennligst ikke bruk ham som turistguide eller psykolog, da dette kommer til å forsinke reisen for Deres medpassasjerer. Det kan også føre til at sjåføren havner i selvmordstanker, noe man skal være forsiktig med når vedkommende kjører en dødsmaskin og har ansvar for X antall sjeler.

3) Vær nøye med Deres morgentoalett. Slurv kan føre til økt sykefravær blant medpassasjerer, dette som følge av voldsom kvalme.

4) Legg Dem på minnet at overdreven bruk av mobiltelefon gir Deres medpassasjerer ufravikelig rett til å:
1) kaste spetakkelet ut av døren på nærmeste holdeplass.
2) stappe apparatusen inn i et hulrom på eierens kropp (her er det opp til medpassasjeren å velge det hulrom han/hun finner passende).
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar