fredag 28. september 2012

Trøndersk politisk humor

Hvorfor ikke starte helgen med en liten saksing fra imbesilenes boltreplass? Oppvakte lesere skjønner selvsagt at det er snakk om leserbrevsiden i VG.



Haha, Erlend fra Malvik. Dette var skikkelig artig, faktabasert humor! Nu er det nok mange som setter morgenkaffen i halsen og slår seg på låret og tenker at "I Malvik har de sannelig en riktig vittigper! Tenk å ta verden sånn på kornet! Nei, nå gir jeg meg over!" Før de roper inn i stuen: "Arnie-Kenneth! Har du sett dette artige innlegget i avisen? Det er jo akkurat sånn det er; jeg skjønner ikke hvor de tar det fra!" Også blir det gjenstand for debatt og fnising hele helgen, og alle er enige om at denne Erlend, han er sannelig ikke tapt bak en vogn, det skal være sikkert og visst.

Vel, jeg er ikke helt der da. Erlend fra Malvik er ikke bare tapt bak en vogn. Denne vognen har i tillegg rygget og knust frontallappene hans. Det eneste han har å underholde seg med er å henge i utkanten av den jungelen som er norsk innvandrings- og asylpolitikk. Men denne jungelen er så mørk og skummel og stygg at Erlend aldri våger seg inn i den; han liker best å stå utenfor og se inn gjennom det tette bladverket. Slik kan han overbevise seg selv om at han vet nøyaktig hva som foregår der inne, samtidig som han står trygt plantet utenfor. På nettopp denne stengrunn som de fleste innleggene i VG faller på. Akk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar