lørdag 6. oktober 2012

Sukk

Det er ikke jeg som bruker penger på VG her i huset. Men siden trykksaken nu bare ligger der og slenger, klarer ikke jeg å la være å se inni. Og da blir dere atter en gang belemret med det jeg fant. For jeg klarer ikke å la det passere. Dagsbeste, tre på rad:

Bjørg starter sterkt med å klage over at folk knapt lærer fadervår lenger. Det å kunne litt om forskjellige religioner, kristendommen inkludert, er en del av allmenndannelsen. Å pugge skiten utenat er sikkert fint som hukommelsestrening, men hva annet skal man bruke det til? Kristoffer Schau sa en gang at heksebrenning  også var regnet som tradisjon, men vi klarte og slutte med det og. Nok en gang viser undersøkelser at vi nordmenn ikke scorer spesielt høyt på kunnskap. Men hva gjør vel det hvis vi kan framføre vers om "a man in the sky"?

Hvem som skal være president, Inger? Ingen av dagens politikere sier du? Det har vel ikke falt deg inn at man ikke trenger president heller, men uansett: Finland og Island driter seg jo skikkelig ut, i motsetning til Norge som sender en innavlet alternativmesse på representasjon.

Kari fra Hadeland. Du fikk ikke kjøpt sjokolade før du var stor. Hvis man er stor har man ikke godt av sjokolade. Hvis den er på rasjonering er sannsynligheten for at du er stor ganske liten. Noen påstår at hjernen trenger sukker når man vokser. Her er beviset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar