fredag 16. november 2012

Forfengelighetens marked

Her setter man seg ned for å se noe fornuftig på TV, altså nyheter på NRK, men hva besudler mine uskyldsblå øyne? Dette: 


Fettsuging i beste sendetid. Hvorfor det? Fordi julebordsesongen nærmer seg, må vite. Og dagens slakt er selvsagt klar for intervju, der hun velvillig byr både på seg selv og sitt kroppslige avfall.


Nu er det altså gjengs adferd for gamle damer å stramme litt opp før en skal på fest, for, som hun sier, når en kommer opp i en viss alder er det vanskelig å holde formene. Tenk det, Hedda. Det kalles aldringsprosess, og er noe alle skal igjennom. Spesielt folk uten penger. 

Det beste/verste, etter som man ser det, ble selvsagt spart til slutt. "Det var min mann som så annonsen i avisen og mente at dette kunne være noe for meg." Ethvert normalt menneske ville så supplert med setningen "Da pakket jeg det nødvendigste ned i en bag, tok inn på hotell og ringte nærmeste advokat." Men nei. Istedet fikk vi flere flatterende bilder.


Ha et riktig trivelig julebord. Kan hende du våkner dagen etter med følelsen av å ha sagt noe dumt, men det vil jeg tro du er vant til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar