mandag 10. desember 2012

Gøy på grensen

Akk, hvor slitsomt det er når den personlige computer holder samme fart som Bård Hoksrud i et maraton. Men nok om det. Har du noen gang lurt på hvor frekk og smålig det går an å bli? Her er svaret, sakset fra Adresseavisen:


Her kommer altså imbesil numero uno kjørende over grensa med bilen fullastet av edle dråper. Han blir stoppet, blir fratatt det meste og anmeldt for smugling. Men så er det altså en riktig trivelig toller på jobb som lar ham beholde et brett med øl, som en fabelaktig gest av en julehilsen fra et medmenneske til et annet (for å bruke de store ord). Og hva skjer da? Den hensynsløse jævelen løper til avisen og klager over at Tollvesenet har opptrådt useriøst? Hva behager? 

Hva har han tenkt å gjøre hvis han vinner i Lotto? Be lotteritilsynet kontrollere at trekningen har gått riktig for seg? Hvis denne fyren har produsert avkom (gud forby), regner jeg med at kunngjøringen ble etterfulgt av en kjapp DNA-prøve. Man kan jo aldri vite. 

Man får håpe at julenissen stapper denne mannen ned i sekken sin og tar ham med til nordpolen for systemgjenoppretting på verkstedet sitt. Åpenbar programvarefeil. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar